De Korevaar groep

Bedrijven in de groep

De Korevaar groep is toonaangevend op het gebied van asbestsaneringen, bodemsaneringen, sloopwerkzaamheden, afvalinzamelingen, afvalrecycling én plaagdierbestrijding. De bedrijven in de Korevaar groep hebben ieder hun eigen specialisme, maar vullen elkaar aan tot een veelzijdige, betrouwbare en deskundige partner voor veel opdrachtgevers!

Recycling Centrale Korevaar

Sinds 2003 is Recycling Centrale Korevaar een bedrijfsactiviteit van de Korevaar Groep. Het inzamelen en verwerken van afval sluit perfect aan bij de overige activiteiten van Korevaar. Met een uitgebreid wagenpark en een groot aantal bouwcontainers en rolcontainers variërend in grootte van 3m3 tot 40m3 en 140 liter tot en met 2400 liter.

Bij Recycling Centrale Korevaar streven wij ernaar om al het bedrijfsafval zo veel mogelijk te hergebruiken om te kunnen herbeleven. Ons doel is om zo min mogelijk afval naar de verbrandingsoven te brengen. Wij zien uw afval als herbruikbare grondstoffen.

KoreNet

KoreNet is het sorteer- en bewerkingsbedrijf van de Korevaar Groep en gevestigd in Groot-Ammers. Deze locatie is voor alle Korevaar bedrijven het centrale punt om het ingezamelde afval op te werken van afval tot stromen die weer als grondstof kunnen worden gebruikt.

KoreNet fungeert tevens als afvalbrengstation voor bedrijven. Ook particulieren kunnen hier terecht met hun afval. Het particuliere afvalbrengstation van Waardlanden is gevestigd op het KoreNet terrein. Zowel particulier- als bedrijfsmatig afval wordt op milieuverantwoorde wijze verwerkt in Groot-Ammers.

Netwerk NV

Netwerk NV is sinds 2013 onderdeel van de Korevaar Groep. Netwerk NV verzorgt de afvalinzameling voor bedrijven in de meest ruime zin van het woord, daarnaast richten zij zich tevens op een diversiteit aan reinigingsactiviteiten en plaagdierbeheersing. Netwerk NV kan dit verzorgen voor zowel bedrijven als particulieren.

Netwerk NV garandeert in al haar diensten een verantwoorde en duurzame aanpak. Zowel met reiniging, afvalinzameling en plaagdiermanagement staat bij Netwerk NV duurzaamheid hoog in het vaandel. Netwerk NV is constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden om te blijven innoveren om haar uitstoot terug te dringen.

Bestrijdingongedierte.nl

Bestrijdingongedierte.nl is een onderdeel van het afvalinzamelingsbedrijf Netwerk NV. Bestrijdingongedierte.nl helpt particulieren en bedrijven met het bestrijden van overlastgevende plaagdieren. De specialisten voorzien onze klanten van advies, wering en bestrijding. De focus ligt hierbij op verschillende diersoorten zoals, het bestrijden van houtwormen, muizen, ratten, processierupsen en wespen. Ook het plaatsen van vogelwering kunt u aan ons toevertrouwen! De plaagdierspecialisten zijn intern en extern opgeleid en bezitten de juiste certificaten en keurmerken, zij helpen u graag!

2e Kans Bouwmaterialen

Bij 2e Kans Bouwmaterialen geloven wij in een duurzame toekomst voor materialen, mensen en milieu. Duurzaamheid en sociale betrokkenheid staan bij ons centraal. Bij 2e Kans Bouwmaterialen kunt u terecht voor bouwmaterialen die geschikt zijn voor een tweede kans. Heeft u (bouw)materialen over? Of wilt u een klusproject bij u thuis afronden? Contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden!

2e Kans Bouwmaterialen is een initiatief van KoreNet.

Wet en regelgeving

Certificaten en keurmerken

Procescertificaat Asbestverwijdering

Korevaar B.V. is in het bezit van het Procescertificaat Asbestverwijdering. Met dit certificaat mogen wij asbest in risicoklasse 1, 2 & 2a verwijderen. Wij werken volgens de juiste richtlijnen en pakken hiermee onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om blootstelling van onze medewerkers en de directe omgeving bij een saneringsproject uit te sluiten.

BRL SIKB 7000

BRL SKIB 7000 is het certificaat om de kwaliteit van de uitvoering van bodemsanering te waarborgen. Korevaar is in het bezit van BRL SKIB 7000 certificaat en toont aan dat zij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Het is alleen mogelijk om het BRL SIKB 7000 certificaat te halen als het bedrijf in bezit is van VCA en ISO 9001.

ISO 9001

Korevaar B.V. voldoet aan de ISO 9001 Norm. ISO 9001 is de wereldwijde erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. De ISO 9001 is de maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid op de markt. Door het behalen van deze norm kunnen wij u voorzien van de beste kwaliteit dienstverlening.

SVMS-007

Met het behalen van het SVMS-007 certificaat toon Korevaar aan dat wij veilig en milieukundig onze sloopwerkzaamheden uitvoeren. In het certificaat zijn diverse eisen met betrekking tot milieuwetgeving en arbowetgeving in verwerkt. Korevaar gaat voor kwaliteit in al haar takken van dienst.

VCA*

Veiligheid staat binnen Korevaar B.V. voorop. Al onze buitendienstmedewerkers zijn VCA gecertificeerd, hierdoor bent u verzekerd dat onze collega’s zo veilig mogelijk te werk gaan! Binnen Korevaar B.V. hebben wij aandacht voor veiligheid. Wij willen aan onze opdrachtgevers een hoog niveau van veiligheid bieden en onze medewerkers beschermen.

Vacatures

Kom jij ons team versterken?

De Korevaar Groep is toonaangevend op het gebied van asbestsanering, bodemsanering, sloopwerkzaamheden, grondwerken, groenvoorzieningen, bestratingswerkzaamheden afvalinzameling, afvalrecycling en plaagdierbestrijding. Onze locatie in Langerak is altijd op zoek naar specialistische mensen. Kom jij ons team versterken?

Hulp nodig? Maak nu een afspraak bij Korevaar!

Afspraak maken