Uw stuk grond of bouwterrein bouwrijp maken!

Grond & straatwerk

Afspraak maken
 • Grote diversiteit aan grond & straatwerkzaamheden
 • Wij bieden u het gehele pakket
 • Grond- en straatwerk voor bedrijven en particulieren

Het straatwerk van uw bedrijfslocatie, park of openbaar terrein is samen met de groenvoorzieningen het visitekaartje van uw bedrijf. Goed grondwerk is de basis van de werkzaamheden op uw bedrijfslocatie of terrein. Ook voor particulieren zijn wij gespecialiseerd in het gereedmaken van uw terrein.

Korevaar biedt u het gehele pakket op het gebied van bodemsanering, grondwerk, tuinaanleg en straatwerkzaamheden. Ook op het gebied van rioolwerk en het uitgraven van bouwputten bieden wij maatwerk!

Neem vrijblijvend contact op!

Korevaar helpt u met uw grondwerk

Voordat wij van start gaan, brengen wij eerst de werkzaamheden in kaart. Grondwerk bestaat uit drie categorieën:

 • Grondverzet
 • Grondbewerking
 • Zaai- en plantklaar maken van uw grond

U ontvangt een op maat gemaakte offerte waarin wij alle werkzaamheden meenemen. Hierbij kunt u denken aan de aanleg van riolering, drainage van de grond of het aanbrengen van puinverharding.

Wilt u enkel dat uw grond bouwrijp maken? Geen probleem!
Wij helpen u graag, neem contact op!

Een stuk grond of bouwterrein bouwrijp maken

Korevaar is in het bezit van het juiste materieel om uw stuk grond of bouwterrein bouwrijp te maken. Het bouwrijp maken van een stuk grond is de laatste stap voordat de bouw van start gaat. Wij halen alle verhardingen, funderingen, gebouwen, groen en andere obstakels uit de grond.

Onder het bouwrijp maken van uw bouwterrein vallen diverse werkzaamheden, hierbij kunt u denken aan:

 • Grondophoging
 • Grondverbetering
 • Voorbelasten
 • Verwijderen van groen
 • Aanleggen van watergangen

De grond die wij verzetten tijdens de werkzaamheden, voeren wij ook zelf af! In samenwerking met onze dochteronderneming Recycling Centrale Korevaar kunnen wij u het volledige pakket aanbieden. Heeft u een vraag over het bouwrijp laten maken van uw terrein? Neem contact met ons op!

Wet en regelgeving

Certificaten en keurmerken

Procescertificaat Asbestverwijdering

Korevaar B.V. is in het bezit van het Procescertificaat Asbestverwijdering. Met dit certificaat mogen wij asbest in risicoklasse 1, 2 & 2a verwijderen. Wij werken volgens de juiste richtlijnen en pakken hiermee onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om blootstelling van onze medewerkers en de directe omgeving bij een saneringsproject uit te sluiten.

BRL SIKB 7000

BRL SKIB 7000 is het certificaat om de kwaliteit van de uitvoering van bodemsanering te waarborgen. Korevaar is in het bezit van BRL SKIB 7000 certificaat en toont aan dat zij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Het is alleen mogelijk om het BRL SIKB 7000 certificaat te halen als het bedrijf in bezit is van VCA en ISO 9001.

ISO 9001

Korevaar B.V. voldoet aan de ISO 9001 Norm. ISO 9001 is de wereldwijde erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. De ISO 9001 is de maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid op de markt. Door het behalen van deze norm kunnen wij u voorzien van de beste kwaliteit dienstverlening.

SVMS-007

Met het behalen van het SVMS-007 certificaat toon Korevaar aan dat wij veilig en milieukundig onze sloopwerkzaamheden uitvoeren. In het certificaat zijn diverse eisen met betrekking tot milieuwetgeving en arbowetgeving in verwerkt. Korevaar gaat voor kwaliteit in al haar takken van dienst.

VCA*

Veiligheid staat binnen Korevaar B.V. voorop. Al onze buitendienstmedewerkers zijn VCA gecertificeerd, hierdoor bent u verzekerd dat onze collega’s zo veilig mogelijk te werk gaan! Binnen Korevaar B.V. hebben wij aandacht voor veiligheid. Wij willen aan onze opdrachtgevers een hoog niveau van veiligheid bieden en onze medewerkers beschermen.

Vacatures

Kom jij ons team versterken?

De Korevaar Groep is toonaangevend op het gebied van asbestsanering, bodemsanering, sloopwerkzaamheden, grondwerken, groenvoorzieningen, bestratingswerkzaamheden afvalinzameling, afvalrecycling en plaagdierbestrijding. Onze locatie in Langerak is altijd op zoek naar specialistische mensen. Kom jij ons team versterken?

Hulp nodig? Maak nu een afspraak bij Korevaar!

Afspraak maken