Op zoek naar geschikt materiaal?

Materieel verhuur

Afspraak maken
  • Eigen onderhoud van materieel
  • Veelzijdig pakket aan dienstverlening onder één dak
  • Ook uw transport kunnen wij verzorgen!

Bent u op zoek naar geschikt materiaal voor tijdelijke projecten? Korevaar BV heeft diverse materialen en machines beschikbaar die geschikt zijn voor verhuur. Al ons materieel is gekeurd waardoor u verzekerd bent van de juiste kwaliteit. Neem direct contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact op!

Mobiele decontaminatie-units

Mobiele decontaminatie-units worden veel verhuurd aan bedrijven uit de asbestbranche en aan bedrijven die actief zijn op het gebied van bodemsanering. Alle units bestaan uit een schone zone en een vuile zone, gescheiden door een wasgedeelte. Met een ingebouwde watertank, een geiser en een aggregaat kunnen de units worden ingezet op plaatsen waar geen enkele voorziening aanwezig is.

Hoogwerkers

Korevaar BV beschikt over hoogwerkers in diverse formaten, zowel voorzien van rupsen als wielen. Met een reikwijdte tot 18.00m kunnen deze machines ingezet worden bij werkzaamheden op diverse trajecten.

Wilt u gebruikmaken van onze materialen?

Start uw sloop- of asbestproject binnenkort? En heeft u niet het juiste materieel in uw bezit? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Onze voorraad is erg variabel, wij reserveren graag het gewenste materieel voor u.

Aanvragen

Wet en regelgeving

Certificaten en keurmerken

Procescertificaat Asbestverwijdering

Korevaar B.V. is in het bezit van het Procescertificaat Asbestverwijdering. Met dit certificaat mogen wij asbest in risicoklasse 1, 2 & 2a verwijderen. Wij werken volgens de juiste richtlijnen en pakken hiermee onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om blootstelling van onze medewerkers en de directe omgeving bij een saneringsproject uit te sluiten.

BRL SIKB 7000

BRL SKIB 7000 is het certificaat om de kwaliteit van de uitvoering van bodemsanering te waarborgen. Korevaar is in het bezit van BRL SKIB 7000 certificaat en toont aan dat zij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Het is alleen mogelijk om het BRL SIKB 7000 certificaat te halen als het bedrijf in bezit is van VCA en ISO 9001.

ISO 9001

Korevaar B.V. voldoet aan de ISO 9001 Norm. ISO 9001 is de wereldwijde erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. De ISO 9001 is de maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid op de markt. Door het behalen van deze norm kunnen wij u voorzien van de beste kwaliteit dienstverlening.

SVMS-007

Met het behalen van het SVMS-007 certificaat toon Korevaar aan dat wij veilig en milieukundig onze sloopwerkzaamheden uitvoeren. In het certificaat zijn diverse eisen met betrekking tot milieuwetgeving en arbowetgeving in verwerkt. Korevaar gaat voor kwaliteit in al haar takken van dienst.

VCA*

Veiligheid staat binnen Korevaar B.V. voorop. Al onze buitendienstmedewerkers zijn VCA gecertificeerd, hierdoor bent u verzekerd dat onze collega’s zo veilig mogelijk te werk gaan! Binnen Korevaar B.V. hebben wij aandacht voor veiligheid. Wij willen aan onze opdrachtgevers een hoog niveau van veiligheid bieden en onze medewerkers beschermen.

Vacatures

Kom jij ons team versterken?

De Korevaar Groep is toonaangevend op het gebied van asbestsanering, bodemsanering, sloopwerkzaamheden, grondwerken, groenvoorzieningen, bestratingswerkzaamheden afvalinzameling, afvalrecycling en plaagdierbestrijding. Onze locatie in Langerak is altijd op zoek naar specialistische mensen. Kom jij ons team versterken?

Hulp nodig? Maak nu een afspraak bij Korevaar!

Afspraak maken