Korevaar BV sloopt bijna alles

Sloopwerkzaamheden

Afspraak maken
  • Wij zetten 95% van het afval om naar nieuwe grondstoffen
  • Wij zijn BRL SVMS-007 gecertificeerd
  • Slopen en afvoer afvalstromen in één pakket

Sloopwerkzaamheden zijn voor Korevaar BV kinderspel! Dankzij de beschikking over diverse kranen met hulpstukken als sorteergrijpers, hydraulische sloophamers en knippers kan bijna elk gebouw moeiteloos door Korevaar worden gesloopt. Dankzij de samenwerking met Recycling Centrale Korevaar kunnen wij tijdens deze sloopwerkzaamheden direct diverse afvalstromen scheiden. Kortom: slopen is een vak geworden!

Sloopwerkzaamheden bestaande uit het slopen van woonhuizen, bedrijfshallen, bruggen, boerderijen e.d. zijn bij Korevaar BV veel voorkomende werkzaamheden. Daarnaast worden ook sloopwerkzaamheden t.b.v. renovaties en of verbouwingen verricht, zoals het slopen van dekvloeren, het slopen van muren, plafonds, etc.

Sinds 1992 heeft Korevaar veel ervaring opgedaan in een breed scala van sloopwerkzaamheden. Grote sloopwerkzaamheden maar ook sloopwerkzaamheden in beperkte ruimten zijn geen probleem.

Afspraak maken

Sloopwerkzaamheden bij calamiteit

Naast sloopwerkzaamheden assisteert Korevaar BV ook hulpdiensten bij calamiteiten. Inmiddels heeft Korevaar BV al meerdere malen de brandweer geassisteerd bij branden in de regio Alblasserwaard en omstreken. Onze mobiele kranen met diverse hulpstukken (waaronder een sorteergrijper) kunnen in dergelijke nare omstandigheden goede diensten bewijzen en mogelijke schade verder inperken en/of bluswerkzaamheden versnellen!

Asbesthoudende materialen

Hiernaast komt het ook regelmatig voor dat onze dienstverlening noodzakelijk is bij het ongewenst vrijkomen van asbesthoudende materialen. Dit kan eveneens het gevolg zijn van een brand, maar in dit geval kan er ook gedacht worden aan het verwijderen van illegaal gestorte asbesthoudende materialen in de grond. Dan wordt er gesproken over bodemverontreiniging met asbest.

In alle hierboven genoemde gevallen kan een beroep worden gedaan op Korevaar BV. Uiteraard wordt in dergelijke gevallen de nodige discretie in acht genomen, omdat calamiteiten vaak nare gevolgen hebben voor direct betrokkenen.

Circulair amoveren

Heeft u één of meerdere objecten en/of gebouwen die u graag wilt laten demonteren of laten slopen? Wij helpen u graag verder! Dankzij onze jarenlange kennis en opgebouwde ervaring ondersteunt Korevaar u in het gehele pakket. Van slopen tot het gereed maken van de grond op uw bouwlocatie.

Bij Korevaar streven wij naar een duurzame wereld. Door de nauwe samenwerking met onze afvalbedrijven spelen wij een belangrijke rol binnen de circulaire economie. Wij zetten uw afvalstromen om naar herbruikbare grondstoffen. Dit doen wij allemaal op ons terrein in Groot-Ammers. Lees hier meer over de werkzaamheden van ons dochterbedrijf KoreNet.

Afvoer afvalstromen

Tijdens onze werkzaamheden zoals bodemsanering, asbestsanering en sloopwerkzaamheden, komt een groot scala aan afvalstromen vrij. Binnen de Korevaar Groep zitten diverse bedrijven die zich dagelijks inzetten voor het inzamelen, verwerken en opwerken van deze afvalstromen. Onze afvalbedrijven streven naar het hergebruiken van uw afvalstromen en deze om te zetten naar herbruikbare grondstoffen. Wist u bijvoorbeeld al dat wij de afvoer regelen van alle vrijkomende materialen mits deze niet verontreinigd zijn?

Al het vrijgekomen materiaal wordt richting KoreNet gebracht. KoreNet is het sorteer- en bewerkingsbedrijf in Groot-Ammers dat zich met name richt op het opwerken van afval tot herbruikbare grondstoffen.

2e Kans Bouwmaterialen

Met 2e kans Bouwmaterialen willen wij het recyclen van afval binnen onze bedrijven naar een hoger niveau tillen. Waar KoreNet op haar milieustraat afval omzet naar grondstoffen voor bedrijven geeft 2e Kans Bouwmaterialen na een zorgvuldige voorsortering materialen een tweede kans. Door de nauwe samenwerking tussen Korevaar B.V. en 2e Kans bouwmaterialen kunnen wij tijdens de ontmanteling van gebouwen en andere projecten de vrijgekomen materialen een tweede kans bieden. Hiermee spelen met onze bedrijven een belangrijke rol binnen de circulaire economie.

Wilt u met uw project bijdrage aan een circulaire economie? Wij proberen het vrijgekomen materiaal zo veel mogelijk te hergebruiken. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden!

Neem contact op

Wet en regelgeving

Certificaten en keurmerken

Procescertificaat Asbestverwijdering

Korevaar B.V. is in het bezit van het Procescertificaat Asbestverwijdering. Met dit certificaat mogen wij asbest in risicoklasse 1, 2 & 2a verwijderen. Wij werken volgens de juiste richtlijnen en pakken hiermee onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om blootstelling van onze medewerkers en de directe omgeving bij een saneringsproject uit te sluiten.

BRL SIKB 7000

BRL SKIB 7000 is het certificaat om de kwaliteit van de uitvoering van bodemsanering te waarborgen. Korevaar is in het bezit van BRL SKIB 7000 certificaat en toont aan dat zij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Het is alleen mogelijk om het BRL SIKB 7000 certificaat te halen als het bedrijf in bezit is van VCA en ISO 9001.

ISO 9001

Korevaar B.V. voldoet aan de ISO 9001 Norm. ISO 9001 is de wereldwijde erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. De ISO 9001 is de maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid op de markt. Door het behalen van deze norm kunnen wij u voorzien van de beste kwaliteit dienstverlening.

SVMS-007

Met het behalen van het SVMS-007 certificaat toon Korevaar aan dat wij veilig en milieukundig onze sloopwerkzaamheden uitvoeren. In het certificaat zijn diverse eisen met betrekking tot milieuwetgeving en arbowetgeving in verwerkt. Korevaar gaat voor kwaliteit in al haar takken van dienst.

VCA*

Veiligheid staat binnen Korevaar B.V. voorop. Al onze buitendienstmedewerkers zijn VCA gecertificeerd, hierdoor bent u verzekerd dat onze collega’s zo veilig mogelijk te werk gaan! Binnen Korevaar B.V. hebben wij aandacht voor veiligheid. Wij willen aan onze opdrachtgevers een hoog niveau van veiligheid bieden en onze medewerkers beschermen.

Vacatures

Kom jij ons team versterken?

De Korevaar Groep is toonaangevend op het gebied van asbestsanering, bodemsanering, sloopwerkzaamheden, grondwerken, groenvoorzieningen, bestratingswerkzaamheden afvalinzameling, afvalrecycling en plaagdierbestrijding. Onze locatie in Langerak is altijd op zoek naar specialistische mensen. Kom jij ons team versterken?

Hulp nodig? Maak nu een afspraak bij Korevaar!

Afspraak maken